Ønsker du å jobbe på Grimsdalshytta?

DCIM\100MEDIA\DJI_0043.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0043.JPG Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Ønsker du å søke jobb på Grimsdalshytta kan du lese gjennom dette før du finner en stilling du ønsker å søke på. 

Grimsdalshytta ligger midt i Grimsdalen 1000moh. Vi har Rondane Nasjonalpark rett sør for oss og Dovre Nasjonalpark rett nord for oss. Det er bilvei helt inn til hytta, men det er dessverre ikke noe offentlig transport.

Vi åpner den 17.6.2022 og har åpent til 11.9.2022. Gjennom en normal sommersesong har vi fra 8-13 ansatte. Grimsdalshytta er en DNT Oslo & Omegn eid hytte, som har ca 3500 overnattingsgjester i løpet av sommersesongen. Det er også mange som besøker oss for å kjøpe seg en kaffekopp og noe å spise. Da tilbyr vi ferske rømmevafler, kaker, supper, rømmegrøt og steinovnsbakt pizza. Dette må du være med å lage og servere.  

Det kan til tider være stressende med mye å gjøre, vi krever likevel at du har stort fokus på at gjestene på Grimsdalshytta skal ha en hyggelig opplevelse. 

De ansatte overnatter på rom med køyesenger, alle blir godt kjent og det er muligheter for å være sosial også på fritiden. De ansatte spiller spill, går seg turer i området og bader i elva på fritiden. Det er også fint å sykle i dalen. Vi spiser middag samlet hver kveld. 

Som ansatt jobber du 7,5 eller 8 timer pr dag. Alle ansatte har minimum en fridag pr uke. Som du ser i oversikten nedenfor har vi delt inn stillingene med arbeidsoppgaver. Det står også hvor gammel du bør være som ett minimum på de enkelte stillingene. 

Er det noe du lurer på kan du ringe oss på tl 452 98 155 eller skrive oss en mail på grimsdalshytta@dnt.no. 

Vi har følgende stillinger du kan søke på:

Stillingskode Stillingsbeskrivelse CA oppstartsdato Ca sluttdato Søknad med stillingskode sendes til:
RM Renhold + Middagsservering 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
FM Frokostservering + Middagsservering 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
DR Dagservering + Resepsjon 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
DR+FM+RD Komb. av DR, FM og RD 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
KA Kjøkkenassistent 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
RD Renhold + Dagservering 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
DR+FM+RD Komb. av KA og RD 17.6.2022 11.9.2022 Besatt
K01 Kokk 17.6.2022 11.9.2022 grimsdalshytta@dnt.no

Foreløpig vaktplan for sommeren 2022. Bytter/fri kan imøtekommes til en viss grad.

I utgangspunktet er hver stilling tiltenkt en person, men det er mulighet for at to kan dele en stilling. 

Forklaring til vakter:

Grønn vakt kalles Renhold/middag (RM) Den begynner kl 10:00 og jobber til 14:00. Pause fra 14:00 til 18:30. Jobber fra 18:30 til 22:30

De dagene du skal jobbe er merket med farge på aktuell dato. F eks skal RM jobbe fra fredag 17.6 til lørdag 25.6.

Stillingsbeskrivelser

Renhold – Middagsservering (RM) 

Du er fylt 18 år. Du må kunne å vaske og være selvstendig, nøyaktig, serviceinnstilt og effektiv. Fint om du har erfaring fra lignende jobb.

Vakttider: 10:00-14:00 + 18:30-22:30

10-14: Deltar i vask av rom, dusj, wc og fellesareal. 

18-22:30: Dekker bord til middagen. Deltar i middagsserveringen/skjenking + opprydding og oppvask.


Frokost og middagsservering. (FM)

Du er fylt 18 år. Du må kunne ta ansvar og jobbe selvstendig. Fint om du har noe kunnskap om behandling av mat. Flink til å se arbeidsoppgaver og være proaktiv, serviceinnstilt og opptatt av at gjesten skal få en god opplevelse. Være renslig og ryddig. Fint om du har erfaring fra kjøkken og servering.

Vakttider: 07:00 – 11:00 + 18:00 – 22:00

7:00 – 11:00: Du starter dagen med å klargjøre frokosten til dagens gjester. Du skal sørge for at gjesten får en god frokostopplevelse, rydding/oppvask og påfylling på frokostbordet. Rydde av frokost og fylle på fatene til neste frokost. Vasking av bord i spisesalen under og etter frokosten. 


18:00 – 22:00: Nå skal du dekke bord til middagen og evt hjelpe kokken å klargjøre til middag. Under middagen skal du være med å ta drikkebestilling, servere drikke og mat, rydde og vaske opp. Etter middagen er over skal du forberede frokosten til neste dag. Vaske og rydde kjøkken og spisesal slik at alt er skinnende rent :o)


Dagservering – Resepsjon (DR

Du er fylt 18 år. Du skal forberede og lage mat til dagsbesøkende i kafeen. Mellom 12 og 16 skal du betjene Grimsdalshyttas resepsjon. Dette innebærer at du skal betjene Visbook-bookingsystem med innsjekk og utsjekk av gjester. Besvare telefonen og servere drikke med og uten alkohol. Du må ha grunnleggende ferdigheter med data. Du må kunne snakke engelsk og like mennesker. Du må påregne å sette deg inn i DNT rutenett og prissystem + lokalkunnskap.

Vakttider 09:30 – 17:30


Kjøkkenassistent (KA)

Du er fylt 15 år. Du må ha erfaring med å hjelpe til på kjøkkenet hjemme eller annen relevant erfaring. Du er renslig og nøyaktig og liker å jobbe med mat og servering. Du tåler perioder med stress og liker samarbeid. Det er viktig at du er strukturert og kan planlegge arbeidsoppgavene dine.  

Vakttider: 10:00 – 18:00

Du starter dagen med å vaske spisesalen etter frokost. Forberede mat til kafedriften som er mellom 12:00 og 16:00. Du skal være med å servere vafler, suppe, rømmegrøt, pizza og annen kafe mat. Sørge for at oppvasken fra kjøkken og dagservering blir gjort, rydde og vaske i spisesalen under kafe serveringen. Assistere kokken med blant annet skrelling, kutting og enkel matlaging. 


Renhold og dagservering (RD)

Du er fylt 15 år. Du må kunne å vaske og være selvstendig, nøyaktig, serviceinnstilt og effektiv. Fint om du har erfaring fra lignende jobb. Du må kunne vaske og brette klær. Re opp senger. Det er nødvendig at du har erfaring med å hjelpe til med husarbeid hjemme. 

Vakttider: 9:00 – 17:00

Ca 09:00 – 14:00 Vask av fellesareal, rom, dusj, wc. Vask og stryking av arbeidstøy, kluter og duker.

Ca 14:00 – 17:00 Tilberedning og servering av mat til kafegjester. 


K01

Vakttider: 12:00 – 20:30 (kan være fleksibel på arbeidstiden) 

Vi ønsker at du er kokk med erfaring eller har erfaring fra storhusholdningskjøkken og kan ta selvstendig ansvar for å lage 3 retters middag. Ved behov er vi glad for at du kan bidra med gjærbakst/kaker og mat til kafeen. Vi har elektrisk og vedfyrt pizzaovn som du må mestre. Vi kjøper årlig inn ca 300 kg viltkjøtt, lager all mat fra bunnen av, vi baker alt av brød og kaker selv. Vi serverer 3 retter middag hver dag til ca 4000 pers i sommersesongen. Vi har fokus på god og hjemmelaget mat av delvis lokale råvarer. Vi ønsker også å servere noe hjemmelaget pålegg til frokost. Vi ønsker at du kan bidra med å utvikle kafemenyen vår.  Sonja er kjøkkensjef og vil samarbeide tett med deg.  


Kombinasjon av stillingene RM – FM - DR – KA - RD    For beskrivelse se over. 

Timelønn etter NHO reiseliv sine satser. 

Bestyrere

Sonja og Rune 

noen av de ansatte under sesongen 2020
noen av de ansatte under sesongen 2020 Foto: Foto Sonja Rykhus